Звіт директора гімназії

     У відповідності до ст.29 Закону України «Про освіту», функціональних обов’язків та на виконання п. 3 наказу Міністерства освіти і науки України від 28.01.2005 № 55 «Про запровадження звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів» 21 червня 2024 року директор Підгороднянської гімназії Наталія ЖИГАЛЮК провела звіт про свою діяльність перед педагогічним колективом, батьками та громадськістю.

     Свою діяльність у 2023/2024 навчальному році директор здійснювала  відповідно до визначених законодавством України та галузевою нормативно-правовою базою функціональних обов’язків, керувалась у роботі  Законами України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», Положенням про загальноосвітній навчальний заклад, Статутом гімназії, Концепцією «Нова українська школа», Державними стандартами початкової та базової середньої освіти, Стратегією розвитку Підгороднянської гімназії на 2022-2026 р.р., планом роботи на 2023/2024 н.р.,  Положенням про академічну доброчесність та чинними нормативно-правовими документами у галузі освіти.

     У своєму звіті Наталія Іванівна максимально висвітлила діяльність щодо реалізації вказаних повноважень та результати роботи закладу освіти, визначені проблеми та завдання колективу закладу з метою реалізації положень Закону України «Про повну загальну середню освіту».

     Присутні високо оцінили діяльність директора. За підсумками одноголосного голосування – робота директора визнана задовільною з матеріальним заохоченням.